Blodbad på världens börser

AktierPrecis som jag skrev bara för några dagar sedan så tror jag på en större nedgång snart som sedan kommer vända norrut för att sluta året på plus. Om det vi idag såg var början på denna nedgång eller bara några som lyssnat alldeles för mycket på Allan Greenspan återstår att se.

Så här rött såg de viktigaste indexen ut idag:

OMXSPI: – 3,79%
OMXS30: – 3,93%
DJIA: – 3,29%
NASDAQ: – 3,86%

Även mitt favoritbolag (och det enda som jag för den delen äger aktier i) Eastpoint B gick idag ner med måttliga 4,5%. Vilket får anses som bra med tanke på volatiliteten i den aktien.

Visst är det tråkigt att se röda siffror på skärmen men samtidigt kan jag inte annat än tycka att det är både intressant och roligt också. Det roliga ligger att se hur småsparare agerar i panik och det intressanta ligger i att det ges massvis av köptillfällen vid rekyler.

Imorgon presenterar ett annat intressant bolag Tele5 en rapport som jag följer med spänning. Likväl ska det bli mycket intressant att se hur Stockholmsbörsen utvecklar sig med tanke på att USA var ner nästan 4% idag. T.ex så ligger Ericsson som också är Nasdaqnoterat ner 40 öre i USA mot Stockholm.

Hur kommer du agera framöver? Har du sålt något i panik redan idag?